Política de Devolució i Reemborsament de Kamina

Política de Devolució i Reemborsament de Kamina

A Kamina, ens esforcem per oferir als nostres clients productes de la més alta qualitat i una experiència de compra satisfactòria. No obstant això, entenem que poden sorgir circumstàncies en les quals vulguis realitzar canvis o devolucions. Aquesta Política de Devolució i Reemborsament estableix els procediments i termes per a devolucions i canvis de productes adquirits a la nostra botiga en línia.

1. Terme per a Canvis

1.1. Període de Canvis: Kamina ofereix als seus clients un termini de quinze (15) dies a partir de la data de lliurament per realitzar canvis en els productes adquirits.

2. Procediment de Devolució i Canvi

2.1. Productes Elegibles: Per ser elegibles per a devolució o canvi, els productes han de complir amb els següents requisits:

 • Han de trobar-se en el seu estat original, sense signes d’ús.
 • Han d’incloure totes les etiquetes, capses i accessoris originals.
 • Han de ser retornats dins del termini de quinze (15) dies des de la data de lliurament.

2.2. Enviament de la Devolució: Els costos de l’enviament de devolució seran responsabilitat del client, llevat que la raó de la devolució sigui un error per part de Kamina.

2.3. Procediment de Devolució i Canvi:

 • Per iniciar el procediment de devolució o canvi, si us plau, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d’atenció al client a través de [correu electrònic o número de telèfon].
 • Us proporcionarem una autorització de devolució i les instruccions necessàries.
 • El producte retornat serà inspeccionat i processat en un termini raonable.

3. Devolucions i Vals

3.1. Reemborsament en Forma de Val: En cas d’una devolució vàlida, el client rebrà un val per l’import del producte retornat. Aquest val serà vàlid per un període d’un (1) any a partir de la data d’emissió.

3.2. Ús del Val: El val es pot utilitzar en qualsevol compra futura a Kamina i s’aplicarà a la quantitat total de la nova compra.

3.3. Restriccions del Val: El val no és transferible i no es pot canviar per diners en efectiu. Kamina no emetrà reemborsos en efectiu per a devolucions.

4. Canvis de Mida i Producte Defectuós

4.1. Canvis de Mida: Si vols canviar la mida del teu producte, si us plau, segueix els procediments de devolució esmentats anteriorment i realitza una nova compra a la mida desitjada al nostre lloc web.

4.2. Producte Defectuós: Si reps un producte defectuós, si us plau, posa’t en contacte amb el nostre servei d’atenció al client per obtenir assistència.

5. Excepcions

5.1. Aquesta política de devolució i reemborsament no s’aplica a productes en oferta, productes personalitzats o productes en liquidació, llevat que estiguin defectuosos.

6. Contacte

Si tens alguna pregunta o necessites més informació sobre la nostra Política de Devolució i Reemborsament, si us plau, no dubtis a contactar el nostre servei d’atenció al client a través de [correu electrònic o número de telèfon].

Kamina es reserva el dret de modificar o actualitzar aquesta política en qualsevol moment. T’hi recomanem revisar periòdicament la nostra política per estar informat de qualsevol canvi.

0
  0
  LA TEVA CISTELLA
  El teu cistella està buitTornar a la Botiga
  Abrir chat
  Hola 👋
  En què podem ajudar-te?